Arvæv


Arvæv efter operation


Efter en operation er den hellige ko ikke velforvaret


Hvad er arvæv?

Arvæv består af kollagene fibre der skyder gennem kroppens sener, muskler og organer, hvilket kan medføre en række gener der primært skyldes blokeringer for strømmen af vigtige næringsstoffer, ilt, blod og lymfer. Arvæv dannes når bindevævet i et skadet område, eksempelvis efter en operation, danner broer og sammenhæftninger med det omkringliggende væv. Dette begynder allerede i løbet af de første dage efter en operation. Der er sjældent nogle komplikationer eller symptomer umiddelbart efter eller i forbindelse med sårhelingen, men viser sig først flere måneder eller år efter. Der kan (og vil ofte) med tiden komme senfølger (nogle kan opleves som kroniske) som mange ikke tænker over kan være fra en operation. Ulempen ved arvæv er, at det breder sig så vævet ved siden af arvævet også bliver hårdt og kan dermed være skyld i et skævt stræk. Du vil derfor pludselig mærke gener andre steder i kroppen end der hvor arvævet faktisk sidder. Behandling

Det er muligt at behandle og løsne arvæv så der igen kan komme en sund gennemstrømning og cirkulation af næringsstoffer, ilt, blod og lymfer. Det er aldrig for sent at behandle arvæv. Vævet bliver stivere med tiden, men 10, 20 og 30 år gammelt arvæv kan stadig behandles og der vil opleves en bedring.

Jeg planlægger et behandlingsforløb sammen med dig. Jeg vil altid anbefale laser terapi og i nogle tilfælde kombinere det med massage eller shockwave samt teknikker til selvbehandling.

Jeg anbefaler at du bestiller behandlingspakken der er tilpasset, den finder du under priser. Denne behandlingstype giver mig frie hænder til at arbejde med netop din krop og dine gener, ved at jeg kombinerer eksempelvis massage og laserbehandling.