Om

Om Silkeborg Massage

Med 30 års erfaring indenfor massage

kan jeg tilbyde en behandling der rammer rigtig.
Siden jeg var ganske ung har jeg haft en interesse i sundhed og alternativ behandling. Derfor var det et naturligt skridt for mig at uddanne mig som zoneterapeut i 1989. Under denne uddannelse blev jeg opmærksom på den kinesiske tilgang til behandling, hvor kroppen behandles mere i en helhed end hvad vi har tradition for i vesten. Den kinesiske median lærer, var især noget jeg tog med mig.

Siden har jeg taget diverse massage kurser og massagen har de sidste 15 år været den primære del af mine behandlinger.

Men jeg har også taget kurser indenfor akupunktur som jeg bruger som tillæg til mine andre behandlinger. Læren som akupunktør har styrket min forståelse for kroppens balance.Jeg har altid været aktivt idrætsudøver indenfor styrketræning, cykling og løb. Fra fitness instruktør i 80’erne til barfodsløb i 10´erne har jeg løbende udforsket forskellige tendenser. Min erfaring med at bruge min egen krop gør, at jeg kan behandle mere effektivt og empatisk. Et aktivt menneske har ofte de samme gener om det så skyldes et maraton løb eller havearbejde,Som erfaren massør ser jeg også hvordan de stigende krav på arbejdspladsen kan forårsage stress og fysiske gener. Mange har problemer med hovedpine og museskader af stillesiddende arbejde. Jeg tror på at mange af de fysiske gener kan afhjælpes med massage. At lindre de fysiske gener kan ofte lette lidt på stress niveauet også.Jeg har haft klinik flere steder i Silkeborg gennem årene. Blandt andet har jeg været 5 år i det daværende Equinox og i flere år haft lokale i tilknytning til Helseboden på Borgergade. I 4 år har jeg haft klinik på Gustav Wieds Vej i Balle.

I april 2020 startede jeg et klinikfællesskab på Torvet i Silkeborg.


Jeg har været tilknyttet flere virksomheder hvor jeg har givet massage på arbejdspladsen. Blandt andet har et lokalt hotel benyttet mig som massør til kursister og ansatte på hotellet. Jeg har haft et lokale stillet til rådighed og så har personale/gæster kunne tilmelde sig massage.Jeg er ikke wellness massør, men en massør der går i dybden og løsner spændinger!