Massage


Massage


Massage er win win win


Massage løsner hårde og stive muskler og bindevæv

Løsning af spændinger giver øget blodgennemstrømnig og lindrer smerter

Massage som behandlingsform bliver brugt af mange forskellige professioner såsom fysioterapi, osteopati, kiropraktik, wellness m.fl. Alle kan have forskellig indvirken på kroppen.

Hos Silkeborg massage får du en dybdegående massage. Jeg bruger ofte triggerpunktmassage til et problemområde eksempelvis skulder, ryg eller nakke. Og er altså ikke en wellness massage.

Dette kombinerer jeg med min viden fra akupunkturens medianbaner og løsner derfor spændinger ved ikke kun at trykke der hvor du mærker myoserne, men ved at massere langs medianbanerne.

Brug for at stresse af?

Flere undersøgelser viser, at massagebehandlinger kan sænke blodtrykket og niveauet af stresshormoner i kroppen. Det menes derfor, at personer der lider af stress og angst kan have en gavnlig effekt af massagen som supplement til eksempelvis stress terapi. Et højt stressniveau kan påvirke immunforsvaret, så ved at stresshormonerne falder vil du også styrke dit immunforsvar. 


Kan du genkende dig selv i et eller flere af disse punkter?

- For så kan Silkeborg Massage hjælpe dig.


 • Generel anspændthed i kroppen
 • Døjer du med hovedpine?
 • Bruger du lang tid i bilen hver dag? Det giver ofte smerter i lænden
 • En akut opstået skade, eksempelvis en sportsskade eller hold i ryggen
 • Har du gigt?
 • Udfører du hårdt fysisk arbejde?
 • Står du meget op i din hverdag?
 • Har du en frossen skulder?
 • Har du en tennisalbue?
 • Har du stillesiddende arbejde foran en computer? Det kan specielt give problemer med nakke, skuldre og mussearm
 • Ofte ondt det samme sted? Eventuelt uden at du ved hvorfor
 • Du har smerter der skyldes en diskusprolapsHvorfor skal jeg vælge Silkeborg Massage 

Jeg har 30 års erfaring indenfor massage og har derfor prøvet det meste. Min erfaring er vigtig i mit arbejde da jeg hurtigt har en ide om hvordan jeg bedst hjælper dig. Og det er netop mit alt overskyggende mål, at hjælpe dig og gøre en forskel i behandlingen af dine problemområder. Jeg har en holistisk fremgangsmåde med fokus på sammenhæng mellem årsag, smerte og funktion.

Hos Silkeborg Massage vil du opleve fuld valuta for den tid du betaler for. Jeg bruger tiden aktivt på behandling og du betaler derfor ikke for gode råd om træning og øvelser. 

Selvfølgelig er øvelser og træning vigtig og jeg er ikke bleg for at give dig et par råd med på vejen, eller henvise til en anden behandler, hvis jeg føler det vil være den bedste løsning for dig.


“Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Oves varme hænder. God atmosfære, god kommunikation og gode færdigheder for både massage og rådgivning. Oves erfaring kan mærkes”


Anmeldelse fra Google

“Kan virkelig anbefales, føles som om jeg fået en ryg. Han er dygtig 😊”


Anmeldelse fra Google

“Fantastisk dybdegående massage kombineret med zoneterapi og konstruktiv vejledning til vejrtrækningsøvelser 👍🏼👍🏼👍🏼”


Facebook feedback