Behandlinger


Behandlinger


Lad kroppen sætte gang i de naturlige helingsprocesser 


Kort om mig og behandlingsformer

Jeg er massør, akupunktør og zoneterapeut, derudover arbejder jeg med cupping og laser terapi. Jeg har erfaret at kombinationsbehandlinger hjælper langt de fleste af med deres gener og derfor er det ofte det jeg anbefaler. Du kan se forskellige muligheder her. Jeg har altid fokus på at finde den helt rette behandling for dig. Eksempelvis kan man vha. laser terapi behandle meget ømme områder som en forstuvning til at komme sig hurtigere ved at aktivere kroppens naturlige helingsproces.


Mange vælger Silkeborg Massage, fordi de får behandling, i hele den tid de har booket. Nogle fortæller om oplevelser hvor en stor del af behandlingstiden bliver brugt på at få vist træningsøvelser. Det vil du ikke opleve hos mig. Øvelser kan være ekstremt vigtige for at nå i mål med specifikke problemstillinger og jeg giver også gerne et par råd eller flere med hjem. Ligesom jeg ikke er bleg for at henvise til en anden behandler hvis det er det rigtige for dig.


Er du i tvivl, omkring hvorvidt din smerte kan behandles hos mig så skriv gerne til mig på info@silkeborgmassage.dk. Ved alvorlige tilstande kontakt da din læge inden behandling.


Find behandling ud fra problemområde